Bestekschrijvers

Hoogwaardige producten

Als bestekschrijver bent u altijd op zoek naar de producten met de beste reputatie. Producten die hun waarde in de markt reeds bewezen hebben. Daarnaast bent u alert op nieuwe producten die zich aandienen omdat die mogelijk interessant zijn voor uw bestek. Testrapporten van onafhankelijke instituten zijn daarbij van grote waarde.

  • Bewezen producten
  • Referentie projecten
  • Productontwikkeling

 

Bestekschrijvers

Impregneermiddelen

Door het aanbrengen van een hoogwaardig impregneermiddel worden minerale ondergronden waterafstotend gemaakt zonder enige visuele impact. Het impregneren kan gezien worden als een beschermende en onderhoudsbesparende maatregel.

Wij ontwikkelen zelf maatgesneden hydrofobeermiddelen, zo adviseren wij voor gevels in de regel onze topper MicroBlok impregneermiddel. Voor betonnen ondergronden adviseren wij al naar gelang de wens EC Beton no1 (betonverdichtend) of EC Beton no2 (niet verdichtend, sterk hydrofoob). Kortom voor elke specifieke ondergrond een impregneermiddel!

Wij presenteren

Impregneermiddelen. Als laatste fase in nieuwbouwprojecten of  woningrenovaties worden minerale ondergronden waterafstotend gemaakt. Hierdoor zijn gevels beschermd tegen vochtdoorslag en groene aanslag. Het impregneren van muren verhoogt tevens de isolatiewaarde.

Anti Graffiti Producten. Op sommige plekken tiert de graffiti welig. Maatwerk en specifieke toepassingen zorgen ervoor dat zichtgevels makkelijker van graffiti kunnen worden ontdaan zonder daarbij sporen achter te laten.

Luchtzuiverend maken van dakpannen, bakstenen en bestrating. Onze Fotokatalytische Coatings zetten organische vuildeeltjes om in onschadelijke stoffen door het contact met UV straling. Bijkomstig effect is dat een met fotokatalytische coating behandeld oppervlak zelfreinigend is. Hierdoor kan fors worden bespaard op schoonmaak- en onderhoudskosten.

Onze Fotokatalytische Coatings helpen u tevens bij het verbeteren van het binnenklimaat van uw project. Daarnaast bezitten deze coatings bewezen anti- bacteriële eigenschappen waardoor inzetbaarheid in hygiëne-omgevingen van pas komt. Testrapporten op aanvraag beschikbaar.

Beschermen van ramen, kozijnen en aluminium strips met behulp van onze EasyClean Coatings. Oppervlakken behandeld met EasyClean worden minder snel vuil en zijn eenvoudiger schoon te maken doordat vuil minder goed hecht.

Fotokatalytische Coatings

Ondergronden zoals beglazing, betonwerk, bakstenen, dakpannen en bestrating kunnen worden voorzien van een fotokatalytische coating die de ondergrond een luchtzuiverende eigenschap verstrekt. Daarnaast bezitten behandelde ondergronden een zogenaamde zelfreinigende werking: goed nieuws dus voor uw post onderhoudskosten!

Wij werken met de nieuwste generatie fotokatalytische coatings. Gebaseerd op recent wetenschappelijk onderzoek zoals in samenwerking met de Universiteit Twente.

 


Wilt u meer informatie over onze productlijn?

We leggen u graag de mogelijkheden van onze coatings uit.

Maak een afspraak