Conserveren is beheren

Uw core business is het conserveren en verfraaien van gebouwen. De juiste en beste materialen worden daarbij ingezet. Langdurige effectiviteit is daarbij van groot belang gezien de economische maar ook duurzame waarde. Daarnaast let u op gebruiks- en milieuvriendelijkheid van de producten waarmee u dagelijks werkt.


Applicatie partner

In aanbestedingen wordt regelmatig naar bedrijven gevraagd die een specifieke bestekmatige coating kunnen aanbrengen. Te denken valt bijvoorbeeld aan een speciale glascoating die in glasbewassingscontracten steeds meer voorkomt.

Wij zijn daarom continu op zoek naar applicatiepartners, bedrijven die onze coatings kunnen en willen aanbrengen.

Informeer via dit formulier naar de mogelijkheden of bel ons, 0570 830970

EasyClean, een voorbeeld

Bescherming en Easy to Clean glaswerk

Glas wordt snel vuil en minder doorzichtig. Onze EasyClean Coatings zorgen ervoor dat vuil minder makkelijk hecht en de frequentie van bewassing significant omlaag kan. Daarnaast beschikken wij over zeeklimaatresistente coatings die met name in kustgebieden worden toegepast. Deze klimaatresistente coatings verhinderen zoutindringing en beschadiging van glaswerk door inwrijving van zand tijdens het schoonmaken. O.m. toegepast op cruiseschepen.

Bescherming en Easy to Clean kozijnwerk

De praktijk wijst uit dat kozijnen snel vervuilen wat het zichtwerk aanzienlijk doet verslechteren. Ook hier komen onze EasyClean Coatings van pas. Gegarandeerd langdurig effectief.

Producten

Impregneermiddelen. Als laatste fase in nieuwbouwprojecten of  woningrenovaties worden minerale ondergronden waterafstotend gemaakt. Door gevels te impregneren worden deze beschermd tegen vochtdoorslag en groene aanslag. Hydrofobering verhoogt tevens de isolatiewaarde.

Anti Graffiti Producten. Op sommige plekken tiert de graffiti welig. Maatwerk en specifieke toepassingen zorgen ervoor dat zichtgevels makkelijker van graffiti kunnen worden ontdaan zonder daarbij sporen achter te laten.

Luchtzuiverend maken van dakpannen, bakstenen en bestrating. Onze Fotokatalytische Coatings zetten organische vuildeeltjes om in onschadelijke stoffen door het contact met UV straling. Bijkomstig effect is dat een met fotokatalytische coating behandeld oppervlak zelfreinigend is. Hierdoor kan fors worden bespaard op schoonmaak- en onderhoudskosten.

Beschermen van ramen, kozijnen en aluminium strips met behulp van onze EasyClean Coatings. Oppervlakken behandeld met EasyClean worden minder snel vuil en zijn eenvoudiger schoon te maken doordat vuil minder goed hecht.


Wilt u meer informatie over onze productlijn?

We leggen u graag de mogelijkheden van onze coatings uit.

Maak een afspraak