Duurzaamheid

In de utliteitsbouw is duurzaamheid van groot belang. Investeringsprojecten dienen over een lange termijn afgeschreven te worden en de kwaliteit van de toe te passen materialen alswel de onderhoudskosten zijn bepalende factoren in de uiteindelijke projectbegroting. Maatschappelijk verantwoord investeren zal daarbij het leidende principe zijn.

 

Een gezond klimaat

Een gezond binnenklimaat is van het allergrootste belang. Het zogenaamde Sick Building Syndrome is een helaas maar al te bekend fenomeen dat veel ellende veroorzaakt.

Onze Fotokatalytische Coatings hebben luchtzuiverende en anti bacteriële eigenschappen waarmee het Sick Building Syndrome effectief bestreden kan worden.  Testrapporten wijzen dit uit.

Deze coatings kunnen relatief eenvoudig achteraf worden aangebracht op wanden, plafonds en diverse apparatuur zonder waarneembare visuele impact.

Uw belangen

  • Duurzaamheid
  • Kostenbewustzijn
  • People, planet, profit
  • Gezonde werkomgeving
  • Maatschappelijke verantwoordelijkheid

 

Daartoe presenteren we:

Impregneermiddelen. Als laatste fase in nieuwbouwprojecten of  woningrenovaties worden minerale ondergronden waterafstotend gemaakt. Hierdoor zijn gevels beschermd tegen vochtdoorslag en groene aanslag. Hydrofobering verhoogt tevens de isolatiewaarde.

Anti Graffiti Producten. Op sommige plekken tiert de graffiti welig. Maatwerk en specifieke toepassingen zorgen ervoor dat zichtgevels makkelijker van graffiti kunnen worden ontdaan zonder daarbij sporen achter te laten.

Luchtzuiverend maken van dakpannen, bakstenen en bestrating. Onze Fotokatalytische Coatings zetten organische vuildeeltjes om in onschadelijke stoffen door het contact met UV straling. Bijkomstig effect is dat een met fotokatalytische coating behandeld oppervlak zelfreinigend is. Hierdoor kan fors worden bespaard op schoonmaak- en onderhoudskosten.

Beschermen van ramen, kozijnen en aluminium strips met behulp van onze EasyClean Coatings. Oppervlakken behandeld met EasyClean worden minder snel vuil en zijn eenvoudiger schoon te maken doordat vuil minder goed hecht.


Wilt u meer informatie over onze productlijn?

We leggen u graag de mogelijkheden van onze coatings uit.

Maak een afspraak