Vastgoedbeheer

Efficiency

Vastgoedbeheer verlangt permanent onderhoud van uw investering. Bescherming van uw Investering tegen weers- en menselijke invloeden draagt voor een belangrijk deel bij aan het realiseren van voorgenomen rendementen. Onze coatings verbeteren de efficiency van uw onderhoud waardoor de kosten zullen afnemen alsmede daarmee samenhangende noodzakelijke (vervangings)investeringen.

Onafhankelijke testrapportage

Wij ontwikkelen en fabriceren zelf een deel van onze productlijn. Hierdoor kunnen we direct op de vraag in de markt inspelen en bent u verzekerd van korte lijnen. Om de kwaliteit te borgen behoren uitgebreide en langdurige testen in ons eigen lab alsook onderzoek door onafhankelijke instanties tot de standaard procedures voordat productlancering daadwerkelijk plaats vindt.

 

Vastgoedbeheer

Producten

Impregneermiddelen. Als laatste fase in nieuwbouwprojecten of  woningrenovaties worden minerale ondergronden waterafstotend gemaakt. Hierdoor zijn gevels beschermd tegen vochtdoorslag en groene aanslag. Hydrofobering verhoogt tevens de isolatiewaarde.

Anti Graffiti Producten. Op sommige plekken tiert de graffiti welig. Maatwerk en specifieke toepassingen zorgen ervoor dat zichtgevels makkelijker van graffiti kunnen worden ontdaan zonder daarbij sporen achter te laten.

Luchtzuiverend maken van dakpannen, bakstenen en bestrating. Onze Fotokatalytische Coatings zetten organische vuildeeltjes om in onschadelijke stoffen door het contact met UV straling. Bijkomstig effect is dat een met fotokatalytische coating behandeld oppervlak zelfreinigend is. Hierdoor kan fors worden bespaard op schoonmaak- en onderhoudskosten.

Beschermen van ramen, kozijnen en aluminium strips met behulp van onze EasyClean Coatings. Oppervlakken behandeld met EasyClean worden minder snel vuil en zijn eenvoudiger schoon te maken doordat vuil minder goed hecht.

 


Wilt u meer informatie over onze productlijn?

We leggen u graag de mogelijkheden van onze coatings uit.

Maak een afspraak