Aannemers

Topkwaliteit voor de beste prijs

Als aannemer bent u altijd druk in de weer met aanbestedingen en de uitvoering van projecten. Daar ligt uw focus. Kostenbewustzijn is een groot goed omdat er scherp gecalculeerd dient te worden in een zeer competitieve omgeving. Vanuit uw ambachtelijke traditie bent u gewend met kwalitatief hoogwaardige producten te werken die hun waarde in de praktijk ruimschoots bewezen hebben.

Kostenbewustzijn

Topproducten tegen een goede prijs dat is wat wij u te bieden hebben. Een excellent voorbeeld is MicroBlok® impregneermiddel ter bescherming van minerale ondergronden. Zelf ontwikkeld en geproduceerd. Korte lijnen en geringe overhead garanderen een voortreffelijke prijsstelling!

Conservering Investering

  • Elk bouwwerk werk dient beschermd te worden tegen weersinvloeden en menselijk handelen.
  • Tegen waterindringing, MicroBlok ® impregneermiddel
  • Tegen graffiti-aanslag, Anti Graffiti Coatings
  • Verwijderen van kalk- en zoutuitbloei, EC Gevelreiniger
  • Bescherming betonwerk, binnenkort presenteren wij een nieuw impregneermiddel speciaal voor (zicht) beton
Aannemers

Fotokatalytische Coatings

Ondergronden zoals beglazing, betonwerk, bakstenen, dakpannen en bestrating kunnen worden voorzien van een fotokatalytische coating die de ondergrond een luchtzuiverende eigenschap verstrekt. Daarnaast bezitten behandelde ondergronden een zogenaamde zelfreinigende werking: goed nieuws dus voor uw post onderhoudskosten!

Wij werken met de nieuwste generatie fotokatalytische coatings. Gebaseerd op recent wetenschappelijk onderzoek zoals in samenwerking met de Universiteit Twente.

 

Wij presenteren

Impregneermiddelen. Als laatste fase in nieuwbouwprojecten of  woningrenovaties worden minerale ondergronden waterafstotend gemaakt. Hierdoor zijn gevels beschermd tegen vochtdoorslag en groene aanslag. Hydrofobering verhoogt tevens de isolatiewaarde.

Anti Graffiti Producten. Op sommige plekken tiert de graffiti welig. Maatwerk en specifieke toepassingen zorgen ervoor dat zichtgevels makkelijker van graffiti kunnen worden ontdaan zonder daarbij sporen achter te laten.

Luchtzuiverend maken van dakpannen, bakstenen en bestrating. Onze Fotokatalytische Coatings zetten organische vuildeeltjes om in onschadelijke stoffen door het contact met UV straling. Bijkomstig effect is dat een met fotokatalytische coating behandeld oppervlak zelfreinigend is. Hierdoor kan fors worden bespaard op schoonmaak- en onderhoudskosten.

Onze Fotokatalytische Coatings helpen u tevens bij het verbeteren van het binnenklimaat van uw project. Daarnaast bezitten deze coatings bewezen anti- bacteriële eigenschappen waardoor inzetbaarheid in hygiëne-omgevingen van pas komt. Testrapporten op aanvraag beschikbaar.

Beschermen van ramen, kozijnen en aluminium strips met behulp van onze EasyClean Coatings. Oppervlakken behandeld met EasyClean worden minder snel vuil en zijn eenvoudiger schoon te maken doordat vuil minder goed hecht.


Wilt u meer informatie over onze productlijn?

We leggen u graag de mogelijkheden van onze coatings uit.

Maak een afspraak