Verdien commissie met ons affiliate programma

Werk je met onze producten? En promoot jij graag (biobased) producten die zorgen voor een duurzamere leefomgeving? Beveel Exterior Coatings aan bij anderen en deel in de winst!

 

We willen onze planeet leefbaar houden. Jij toch ook?

Bij Exterior Coatings willen we onze leefomgeving graag duurzamer maken. Daarom zijn onze additieven en coatings zoveel mogelijk biobased. Met innovatieve kwaliteitsproducten maken we de wereld sámen een betere plek om te wonen, werken en leven. Join us!

Exterior Coatings Affiliate Programma

Met ons heldere affiliate programma help je dus mee om de planeet leefbaar te houden. En je wordt er zelf óók beter van. Want als ambassadeur creëer je makkelijk een structurele bron van inkomsten.

 

Hoe makkelijk is dat dan?

Heel makkelijk. Een voorbeeld. Je stuurt een link naar een bevriende aannemer. Die besluit bijvoorbeeld MicroBlok te bestellen via onze webshop. Dat levert je een mooie 10% commissie op. Blijven de bestellingen komen? Dan blijf je uiteraard ook je commissie ontvangen.

 

Voor echte Exterior Coatings ambassadeurs wordt het nóg interessanter

Stel: de bevriende aannemer is enthousiast en gaat ook als affiliate partner de link doorsturen in zijn netwerk. Over die omzet krijg je dan óók commissie. Dat kan uiteraard aardig optellen.

 

Join us!

Direct starten? Schrijf je in op onze Affiliate Portal en je kunt van start. Zo simpel is het. Welkom bij Exterior Coatings!

Share