Contactgegevens

U kunt op verschillende manieren contact zoeken met exterior-coatings.com:

Telefoon: 0031 (0)570 830970
E-mail: info@exterior-coatings.com

Overige bedrijfsgegevens

Kromme Kerkstraat 24
NL-7412 XL  Deventer

KvK: 08124972

B.T.W.nr.: NL001651814B64


Veilig winkelen

Online winkelen is leuk en natuurlijk erg gemakkelijk, u hoeft de deur niet meer uit om producten te kopen. Het is dan wel van belang dat de producten die u wilt bestellen snel en goed beschermd worden bezorgd en dat uw gegevens veilig zijn. Wij hebben verschillende stappen ondernomen om shoppen op exterior-coatings.com zo veilig en gemakkelijk mogelijk te maken.

Bij exterior-coatings.com kunt u producten binnen veertien dagen probleemloos terug sturen en uw geld is veilig. Wel net zo vriendelijk en gemakkelijk. De webwinkel van exterior-coatings.com is uitgerust met een SSL certificaat, dit betekent dat uw gegevens worden opgeslagen in een beveiligde omgeving.

Betalingen aan exterior-coatings.com verlopen via iDeal of PayPal zodat betalingen in een beveiligde omgeving gewaarborgd zijn

Verwerking van uw bestelling

Nadat u bij ons een bestelling heeft geplaatst krijgt u van ons altijd een bevestigingsmail. Mocht u deze een half uur na uw bestelling nog niet ontvangen hebben, neemt u dan contact met ons op zodat wij uw order alsnog op tijd aan u kunnen uitleveren. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben verzenden wij uw pakket altijd direct. Indien u onder vooruitbetaling besteld dan verzenden wij uw bestelling dezelfde dag dat de betaling bij ons binnen is gekomen.

Retour sturen van uw bestelling

U heeft er recht op een door u besteld product binnen veertien dagen aan ons te retourneren, mits onbeschadigd en in oorspronkelijke staat. U heeft dan tevens recht op het terug ontvangen van alle betaalde bedragen. Wij vinden dat u er ook recht op heeft uw geld per direct terug te krijgen. Wij zullen dan ook direct na ontvangst van uw retourzending het product controleren en, indien onbeschadigd en in oorspronkelijke staat, uw geld direct aan u terug storten. Dit zal binnen twee tot vijf werkdagen gebeuren. U hoeft bij ons dus niet maandenlang te bellen of te e-mailen om uw geld terug te krijgen.

Het product dient in originele staat en indien mogelijk in originele verpakking aan ons retour gestuurd te worden. U kunt dit doen door op de achterkant van de pakbon het retour formulier in te vullen en aan ons toe te sturen. Is de bedenktermijn verstreken dan dient u eerst contact met ons op te nemen alvorens u het product aan ons retour stuurt.

Als u het product binnen veertien dagen zonder opgaaf van reden retour stuurt, dan betaalt u zelf de verzendkosten retour. Retourneert u een product omdat u meent dat het beschadigd is of niet het juiste artikel, dan kunt u deze reden vermelden. Indien de reden terecht is, betaalt Exterior Coatings de verzendkosten retour.

Klachtenprocedure exterior-coatings.com

Heeft u een klacht over exterior-coatings.com? Neemt u dan alstublieft contact met ons op. Exterior Coatings doet er alles aan zo goed mogelijke service te bieden. Wij zullen in overleg met u een zo goed mogelijke oplossing zoeken voor uw klacht. U kunt uw klacht telefonisch (0570 830970) of via e-mail (info@31.7.4.222l) aan ons kenbaar maken. Doorgaans zullen wij binnen drie werkdagen reageren op uw klacht.

De garantie van Exterior Coatings

Exterior Coatings biedt klanten op bij ons bestelde producten standaard een garantietermijn van twaalf maanden.

In samenwerking met de klant zal Exterior Coatings altijd proberen tot een voor de klant bevredigende oplossing te komen. Indien beide partijen gezamenlijk niet tot een bevredigende oplossing komen kan de klant zich richten tot de geschillencommissie thuiswinkel. Deze commissie zal trachten tot een passende oplossing van het geschil te komen.

Onder de volgende omstandigheden is een product uitgesloten van garantie:
Aantoonbaar ander gebruik dan in het dagelijks gebruik mag worden aangenomen ten gevolge waarvan beschadigingen zijn ontstaan.

Onder de volgende omstandigheden zal het retour gestuurde product niet voor garantie in aanmerking komen:
Een product dat zonder enige kennisgeving vooraf retour wordt gestuurd. Alle overige klachten komen in aanmerking voor de garantieregeling.

De klant is zelf verantwoordelijk voor het retour sturen van het product aan Exterior Coatings. De kosten hiervoor komen voor rekening van ons indien de garantie wordt toegekend. De kosten voor het sturen van een vervangend product komen voor rekening van de klant. Gemaakte verzendkosten vanuit het buitenland komen te allen tijde voor rekening van de klant.

Betalingsmogelijkheden

Het is mogelijk om bij Exterior Coatings te betalen met de volgende opties:

  • Achterafbetaling middels onder Rembours
  • iDeal
  • PayPal
  • Creditcard
  • Vooruitbetaling middels bank (u ontvangt een e-mail met de betreffende bankgegevens)

Levering en levertijd

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen verzenden wij uw bestelling de eerstvolgende werkdag. Omdat alle producten van Exterior Coatings normaal gesproken op voorraad zijn kunt u uw bestelling de volgende werkdag in huis verwachten. In onze webshop kunt u altijd uw status van de bestelling volgen. Log daarvoor in met uw accountgegevens.

Onze algemene voorwaarden

Hier