Architecten

Langdurige bescherming van materialen

Potentiële afbreuk van de esthetische uitstraling van een project dient vanzelfsprekend vermeden te worden. De verzekering dat materialen langdurig beschermd zullen worden zonder dat de ‘look and feel’ ervan verandert is een must. Daarbij is duurzaamheid van materialen een vanzelfsprekend aspect. Exterior Coatings voorziet in deze behoefte.

 

Kostenbewustzijn

Conservering van uw Investering is ons motto. Door toepassing van onze specialistische coatings zorgt u ervoor dat de toekomstige onderhoudskosten van een gerealiseerd project zoveel mogelijk worden beperkt.

Architecten

Conservering van uw Investering

Is een project eenmaal tot stand gebracht dan is het vanzelfsprekend dat haar originele uitstraling zoveel als mogelijk behouden blijft. Oftewel de ingezette materialen moeten tegen invloeden van klimaat en menselijk handelen beschermd worden. Conserveren dus. De kern van onze zaak!

Duurzame en gezonde leefomgeving

Uw ontwerp komt natuurlijk ten goede aan de gebruiker van uw project. Een gezond binnenklimaat is daarbij van groot belang. Het zogenaamde Sick Building Syndroom geldt nog steeds als een grote veroorzaker van hoog ziekteverzuim en werknemers’ ongemak. Op veel scholen speelt dit probleem zoals u weet ook.

Wij presenteren

Impregneermiddelen. Als laatste fase in nieuwbouwprojecten of  woningrenovaties worden minerale ondergronden waterafstotend gemaakt. Hierdoor zijn gevels beschermd tegen vochtdoorslag en groene aanslag. Hydrofobering verhoogt tevens de isolatiewaarde.

Anti Graffiti Producten. Op sommige plekken tiert de graffiti welig. Maatwerk en specifieke toepassingen zorgen ervoor dat zichtgevels makkelijker van graffiti kunnen worden ontdaan zonder daarbij sporen achter te laten.

Luchtzuiverend maken van dakpannen, bakstenen en bestrating. Onze Fotokatalytische Coatings zetten organische vuildeeltjes om in onschadelijke stoffen door het contact met UV straling. Bijkomstig effect is dat een met fotokatalytische coating behandeld oppervlak zelfreinigend is. Hierdoor kan fors worden bespaard op schoonmaak- en onderhoudskosten.

Onze Fotokatalytische Coatings helpen u tevens bij het verbeteren van het binnenklimaat van uw project. Daarnaast bezitten deze coatings bewezen anti- bacteriële eigenschappen waardoor inzetbaarheid in hygiëne-omgevingen van pas komt. Testrapporten op aanvraag beschikbaar.

Uitstekende producten en dito service!


Wilt u meer informatie over onze productlijn?

We leggen u graag de mogelijkheden van onze coatings uit.

Maak een afspraak