Woningcorporaties

Topkwaliteit voor de beste prijs

Als woningcorporatie staat de woonbeleving van uw huurders centraal. Leefbaarheid van de woonomgeving als mede kwaliteit van de woning zijn daarbij belangrijke elementen. Op uw sociale taak zo optimaal te kunnen uitvoeren is kostenbewustzijn van levensbelang. Dat doet u door bij aanbestedingen goed naar de prijs/kwaliteit verhouding te kijken van hetgeen u aangeboden wordt. Duurzaamheid en kostenbewustzijn dienen hand in hand te gaan.

Woningrenovatie

Veel aannemers die voor woningcorporaties werken zoals het uwe maken daarbij gebruik van onze producten. In geval van woningrenovatie gaat het dan meestal om onze nieuwe generatie impregneermiddelen.  Vooral ons topproduct MicroBlok® impregneermiddel wordt vaak toegepast om gevels te impregneren. Gebruiks- en milieuvriendelijke producten die voldoen aan alle internationale normen.

Woningcorporaties

Duurzaamheid

Renovaties waarin energie- en onderhoudsbesparende elementen worden opgenomen zijn actueel. De producten die worden toegepast dienen voorzien te zijn van een ‘groene’ LCA, immers de productie van deze producten heeft ook een zeker milieu-impact.

Bij de ontwikkeling van nieuwe producten geven wij ons daar rekenschap van. Als sprekend voorbeeld van een productontwikkeling die leidt tot forse besparing op grondstofverbruik presenteren wij u ons nieuwe hydrofobeermiddel MicroBlok®.

Traditionele impregneermiddelen beschikken over een gemiddeld vaste stofgehalte (silanen/siloxanen) van 5-10%. MicroBlok® daarentegen bevat slechts 1,30% werkzame stof (silanen/siloxanen/additieven).

Woningcorporaties

Producten

Impregneermiddelen. Als laatste fase in nieuwbouwprojecten of  woningrenovaties worden minerale ondergronden waterafstotend gemaakt. Hierdoor zijn gevels beschermd tegen vochtdoorslag en groene aanslag. Hydrofobering verhoogt tevens de isolatiewaarde.

Anti Graffiti Producten. Op sommige plekken tiert de graffiti welig. Maatwerk en specifieke toepassingen zorgen ervoor dat zichtgevels makkelijker van graffiti kunnen worden ontdaan zonder daarbij sporen achter te laten.

Luchtzuiverend maken van dakpannen, bakstenen en bestrating. Onze Fotokatalytische Coatings zetten organische vuildeeltjes om in onschadelijke stoffen door het contact met UV straling. Bijkomstig effect is dat een met fotokatalytische coating behandeld oppervlak zelfreinigend is. Hierdoor kan fors worden bespaard op schoonmaak- en onderhoudskosten.

Beschermen van ramen, kozijnen en aluminium strips met behulp van onze EasyClean Coatings. Oppervlakken behandeld met EasyClean worden minder snel vuil en zijn eenvoudiger schoon te maken doordat vuil minder goed hecht.


Wilt u meer informatie over onze productlijn?

We leggen u graag de mogelijkheden van onze coatings uit.

Maak een afspraak