Infra en Ruimtelijke inrichting

Hoogwaardige bescherming

Infrastructurele werken benodigen de allerbeste bescherming tegen weersinvloeden en menselijk handelen. Betonrot bijvoorbeeld is een veel voorkomend probleem wat relatief eenvoudig verholpen kan worden door een hoogwaardige hydrofobering. Mede gezien de gebruikelijke maatschappelijke ophef over fors uit de hand gelopen kosten van grote infrastructurele werken en de vaak torenhoge onderhoudskosten achteraf. Het is ons aller maatschappelijke verantwoordelijkheid, want geld van de belastingbetaler, de te plegen investeringen zo goed als mogelijk te conserveren.

Onafhankelijke testrapportage

Wij ontwikkelen en fabriceren zelf een deel van onze productlijn. Hierdoor kunnen we direct op de vraag in de markt inspelen en bent u verzekerd van korte lijnen. Om de kwaliteit te borgen behoren uitgebreide en langdurige testen in ons eigen lab alsmede onderzoek door onafhankelijke instanties tot de standaard procedures voordat marktintroductie plaatsvindt.

 

Infra en Ruimtelijke inrichting

Betonhydrofobering

Kalkuitbloei is een bekend fenomeen met name in de prefabindustrie. Het is een enorme uitdaging om de vrije kalkuitloop die ontstaat na productie tegen te gaan. Momenteel zijn wij volop bezig met het ontwikkelen van een pasklare oplossing die uniek in zijn soort zal blijken te zijn. Interesse? Laat het ons weten en we informeren u met plezier nader over onze oplossing!

 

Bescherming tegen waterindringing

Esthetische infrastructurele werken worden vaak ontsierd door aangroei van algen en meeldauw. Een groot deel van dit soort problemen kan simpel voorkomen worden door bij oplevering van werk betondelen te impregneren waardoor een waterafstotende laag in het beton ontstaat zonder daarbij de ‘look and feel’ van het werk aan te tasten.

 

Bescherming tegen graffiti

Graffiti is niet altijd kunst, eufemistisch gesteld. Betondelen voorzien van een anti graffiticoating kunnen eenvoudiger worden schoongemaakt zonder graffiti- en/of schoonmaakmiddelen residuen. Aldus kan fors bespaard worden op onderhoudskosten. Bijzonder actueel anno 2016!

Infra en Ruimtelijke inrichting

Kortom, wij presenteren

Impregneermiddelen. Als laatste fase in infrastructurele betonwerken worden minerale ondergronden waterafstotend gemaakt. Ter voorkoming van vochtdoorslag, groene aanslag en betonrot. Daarom leveren wij een uitgebreid assortiment voor het impregneren van diverse ondergronden.

Anti Graffiti Producten. Op sommige plekken tiert de graffiti welig. Maatwerk en specifieke toepassingen zorgen ervoor dat zichtgevels eenvoudiger van graffiti kunnen worden ontdaan zonder daarbij sporen achter te laten.

Luchtzuiverend maken van dakpannen, bakstenen en bestrating. Onze Fotokatalytische Coatings zetten organische vuildeeltjes om in onschadelijke stoffen door het contact met UV straling. Bijkomstig effect is dat een met een fotokatalytische coating behandeld oppervlak zelfreinigend is: organische vervuiling wordt onder invloed van natuurlijk licht afgebroken en omgezet in niet schadelijke stoffen zoals water.

Beschermen van ramen, kozijnen en aluminium strips met behulp van onze EasyClean Coatings. Oppervlakken behandeld met EasyClean worden minder snel vuil en zijn eenvoudiger schoon te maken doordat vuil minder goed hecht.