Wat is er zo bijzonder aan MicroBlok impregneermiddel?
augustus 9, 2017
‘Wondercoating’ werkt niet ?!
oktober 16, 2017
Show all

Takkenkamp viert feest

Takkenkamp Groep anno nu

Exterior Coatings ontving onlangs een uitnodiging van Takkenkamp voor het bijwonen van de presentatie van Takkenkamp anno nu alsmede voor de feestelijke opening van hun nieuwe kantoor aan de Handelsweg in Zelhem. Natuurlijk waren we aanwezig!

Het was een drukte van belang en daar sprak ik Marc Nusselder, aimabel bedrijfsleider, die breed glunderend midden in de centraal opgestelde feesttent stond te luisteren naar de way of living van Henk Lubberding, wielrenner in ruste.

Daarvoor sprak ik even kort, want druk druk druk, met good old Leo Mullink. Ook vol trots over zijn nieuwe kantoor. Binnenkort praten we bij over zijn testen die hij heeft gedaan met onze nieuwe productlijn tegen optrekkend vocht.

In het kantoor werden tegelijkertijd korte demonstraties verzorgd over het digitaal plansysteem zoals Takkenkamp dat tegenwoordig hanteert. Interessant om te zien en hierdoor begrijp je beter hoe Takkenkamp efficiënt greep blijft houden op de groeiende organisatie.

Gedurende de middag werden er diverse demonstraties vertoond en ook de producten gepresenteerd waarmee Takkenkamp werkt. Vanzelfsprekend ontbraken daarbij onze producten MicroBlok, EC Gevelcreme en EC Gevelreiniger niet.

Wij wensen Rick en zijn mannen veel succes in het nieuwe kantoor en bij al hun toekomstige activiteiten!

N.B.: ook de gevel van hun nieuwe onderkomen is geïmpregneerd met MicroBlok maar dat zal u niet verbazen:-)

 

 

Jeugd Sportfonds

Uiterst sympathiek biedt men leveranciers en klanten de gelegenheid om dit fonds te steunen.

Comments are closed.

Share