‘Wondercoating’ werkt niet ?!
oktober 16, 2017
gevelimpregneer
EC Gevelcreme, onze hagelnieuwe gevelimpregneer!
november 21, 2017
‘Wondercoating’ werkt niet ?!
oktober 16, 2017
gevelimpregneer
EC Gevelcreme, onze hagelnieuwe gevelimpregneer!
november 21, 2017
Show all

Waarom is EasyClean superieur aan veel andere producten?

Langdurige bescherming van uw spullen

Misschien heeft u twee weken geleden week deze uitzending van Radar gezien (item begint vanaf 13:38). Moeder en dochter die samen een Febo runnen testen de coating van Non Water. Een promovendus Natuurkunde beoordeelt de waterafwijzende werking op o.a. katoen en leer. Moeder en dochter besmeuren elkaar met vooral saus.

Conclusie Radar: niet kopen. Waarom niet? Men lijkt redelijk tevreden over de waterafstotende werking van het product maar over de vuilwerende werking is men niet te spreken. De snackbarmedewerkers zouden het product niet kopen!

Wat jammer!

Een tijdje geleden schreven wij al op onze site en ik citeer:

'Opmerkelijk wijst eigen onderzoek uit dat veel vergelijkbare producten niet dergelijke 'allround' eigenschappen bezitten als EasyClean. In de praktijk betekent dit bijvoorbeeld dat een product wel een sterk waterafwijzende werking bezit maar dat de olie-afwijzende eigenschappen zeer matig zijn. Daarom is EasyClean superieur aan veel andere producten.'

Ons voorstel

Wij gaan Radar benaderen met ons EasyClean product en zullen daar binnenkort op deze plek verslag van doen. Wordt vervolgd!

 

Comments are closed.

Share