EC90 gevelimpregneer
EC90 oplosmiddelhoudende gevelimpregneer
januari 25, 2018
Vakantiesluiting
juli 26, 2018
Show all

Lopende projecten

 

Overzicht projecten

Het afgelopen jaar zijn er diverse nieuwe producten door ons op de markt gebracht. Deze nieuwe producten resulteerden in nieuwe contacten in zowel binnen- als buitenland. En in diverse nieuwe projecten. Een kort overzicht.

Impregneermiddelen

Onze spliksplinternieuwe impregneermiddelen Microblok en EC Gevelcreme veroveren de markt. Afnemers in binnen-en buitenland, zijnde toeleveranciers, fabrikanten en bouwmaterialenhandelaren, overal in Europa zien dat wij een geheel nieuwe generatie impregneermiddelen hebben ontwikkeld die hartelijk door de markt wordt verwelkomd.

MicroBlok, al vaker gezegd is een volstrekt nieuw impregneermiddel voor het impregneren van minerale ondergronden zoals bakstenen gevels. Gebruiksvriendelijk, verwerkt gemakkelijk en parelt zeer snel af.

Onze nieuwe gevelcreme vindt zijn weg ook naar diverse afnemers in binnen- en buitenland. Momenteel met een grote Amerikaanse organisatie testen uitgevoerd en de eerste indrukken zijn prima.

Als laatste mag ons nieuwe pleisterproduct niet onvermeld blijven. Een impregneermiddel speciaal ontwikkeld voor toepassing op pleisterwerk en harde steen. Zeer snel werkend product. In Engeland reeds door BBA accordering.

Nano coatings

OEM fabrikanten willen hun producten beschermen tegen vervuiling en vlekken. Steeds meer fluorpolymeerachtige verbindingen worden door Europa verboden en bieden nieuwe aanbieders met vernieuwende formules de kans deze markten te betreden. Momenteel zijn wij met fabrikanten van o.a. tapijten, tassen, en schoenen in gesprek.

Via onze webshop zien wij een groeiende afname van de nano coatings die wij voor de consumentenmarkt ontwikkeld hebben. Simpel en doeltreffend in 4 varianten met een werkelijk onverslaanbare prijs/prestatieverhouding zo ervaren steeds meer tevreden consumenten.

Fotokatalytische Coatings

Vorig jaar is bij een vergelijkende test op een bedrijventerrein in het Zuiden des lands onze transparante fotokatalytische coating  als best presterend naar voren gekomen. Nog voor de zomer zal dit project worden afgerond en alle gebouwen worden voorzien van deze zelfreinigende coating die alle organische vervuiling onder invloed van zonlicht afbreekt.

Momenteel testen wij een fotokatalytische verf die mogelijk zeer interessant is voor onder meer huiseigenaren en schilderbedrijven. Binnenkort meer info!

Comments are closed.

Share